Betingelser

Aftaler og betaling foregår mellem dig og Foreningen SYMB:

SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg
Mail: info@symb.dk
CVR nr. 37 62 46 40

Medlemskab, priser og periode
Dit medlemskab gælder i et kalenderår. Prisen for et medlemskab er den samme, uanset hvornår du melder dig ind. Medlemsskabet bliver automatisk fornyet, hvis ikke du opsiger det. I forbindelse med dit medlemskab registrerer vi dit navn, mailadresse og mobilnummer i SYMBs medlemskartoteker. Hvis der under dit medlemskab sker ændringer i navn, mailadresse eller mobilnummer, beder vi dig skrive det til os på info@symb.dk.

Opsigelse, ændringer og sletning af persondata
Hvis du vil opsige medlemsskabet, skal du skrive til info@symb.dk og oplyse navn, medlemsnummer og at du vil opsige medlemsskabet. Så vil du modtage en bekræftelse på mail, om at du bliver meldt ud ved udgangen af kalenderåret. Og dit navn, mailadresse og mobilnummer vil blive slettet fra SYMBs medlemskartotek. 
Hvis der er ændringer i navn, mailadresse eller mobilnummer, beder vi dig skrive det til os på info@symb.dk.

Betaling og kvittering
Når betalingen for dit medlemskab er gennemført, sender vi dig en kvittering til den mailadresse, du har oplyst. Betalingen hæves automatisk på dit kreditkort i danske kroner. Kontingent for medlemskab er ikke momspligtigt. Hvis dit kreditkort er udløbet eller lukket, vil du automatisk få en mail om, at vi ikke kan hæve pengene for dit medlemsskab. I mailen vil der være et link til betaling. Hvis du ønsker at skifte til et andet betalingskort, så skriv til os på info@symb.dk. Vi vil så stoppe den automatiske betaling, og du vil ved næste betaling få en mail med link, hvor du kan betale med det ønskede kreditkort.

Ingen refundering eller fortrydelsesret
Medlemsskabet er ikke omfattet af den lovpligtige 14 dages fortrydelsesret, da medlemsskabet træder i kraft på tidspunktet for betalingen.

Reklamationsret
Hvis der er fejl eller mangler ved levering fra SYMB, skal du gøre os opmærksom på det hurtigt og i rimelig tid, efter at du har opdaget fejl eller mangler. Ved samme lejlighed skal du beskrive, hvad fejlen eller manglen består i, og hvordan den viser sig.

Rettelser
SYMB kan til enhver tid ændre SYMB’s vilkår, retningslinjer og politikker, som naturligvis altid skal overholde gældende lovgivning.
 
Har du spørgsmål?
Har du kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@symb.dk.
Vi henviser desuden til SYMBs privatlivspolitik på www.symb.dk