Informationer
Dato 15.10.2020
Start 16:30
Slut 18:00
Antal tilmeldte 27
Lokation SYMB
Banegårdspladsen 2
4400 Kalundborg
Kontaktperson Karin Ploug Hansen
adm@symb.dk
Kære medlem. Vi er stolte af at være godt i vej med SYMB 3.0 – derfor vil vi gerne invitere dig med til Medlemsfejring af SYMB 3.0, for at vise de flotte, nye rammer frem og fortælle lidt om, hvad der sker i SYMB.

SYMB 1.0 var da det hele begyndte. SYMB 2.0 var da vi rykkede ind i stationsbygningen i Kalundborg. Nu er det tid til at løfte sløret for SYMB 3.0 – det nye, opgraderede og opfriskede SYMB, som så mange gode frivillige har gået og knoklet for de sidste par måneder. På dagen vil vi sige tak til alle dem, der har lagt arbejde i at opjustere SYMB. Lokalerne har fået et tidssvarende opløft, hvilket er med til at skabe nye tiltag og muligheder hvad angår aktiviteter, workshops, møder, iværksætteri etc. Og de nye rammer vil vi gerne vise alle vores medlemmer.

Kom med til Medlemsfejring den 15. oktober kl. 16.30-18. Her vil der være taler af bestyrelsen, om hvad der sker i SYMB - bl.a. om de tre indsatsområder, der arbejdes efter: Relations- og fællesskabende aktiviteter, erhverv og iværksætteri samt unge, uddannelse og læringsfællesskaber.

SYMBaren vil være åben, og der vil være lækkerier til ganen.
Da det er en medlemsfejring, er det en forudsætning at alle deltagere er medlemmer i SYMB

Vi glæder os til at fejre SYMBs nye rammer, sammen med dig! 

Vel mødt 
- Bestyrelsen